You are here: Home > 2013 filmek > Elment az öszöd letöltés ingyen

Elment az öszöd letöltés ingyen

Tartalom:

Dézsy Zoltán
rendező-producer: A 2006-os esztendő talán a legsúlyosabb, leginkább terhelt esztendő volt a rendszerváltás óta. Filmem az esztendő fontos történéseit dolgozza fel, bemutatva a hátteret is.
Tavaszi országgyűlési választások, őszödi beszéd és nyilvánosságra kerülése, MTV-ostrom, október 23-a az Astoriánál – ezek a fontosabb sarokkövei a filmnek, amely a közeli jövőben – 2017-ben játszódik, s a szereplők is innen gondolnak vissza 2006-ra. Egy ex-miniszterelnök, egy netes újságíró, egy betörő és egy biztonsági őr dialógusai adják a film keretét. A helyszín: a Kozma utcai börtön, ahol mindenki az ítéletére vár.
A film módszere világszerte sikeres és elfogadott – kortárs közszereplőket színészek alakítanak ( pl. az angol miniszterelnökről, a királynőről vagy a Kennedy családról szóló játékfilm). Magyarországon ez a feldolgozási mód új, mint ahogy az is ritka, hogy kibeszéletlen társadalmi kérdéseket feszeget egy film, amely abszurd dráma és nem paródia, a jelenetek és események pedig valós alapúak.
Jogászok, politológusok, történészek és szakértők támogatták munkámat, hogy hitelesen ábrázolhassam a 2006-os év ma már történelmi eseményeit. Nem véletlen, hogy az őszödi beszéd a mai napig vitatéma. A következményeit pedig bőrünkön érezzük.

Elment az öszöd LETÖLTÉS

(2013)

szereplő(k):
Sás Péter
Szabó Sipos Barnabás
Ujlaki Dénes
Fésűs Nelly
Császár Angéla
Benkóczy Zoltán
Pethes Csaba
Ignátz Attila

 rendező: Dézsy Zoltán
forgatókönyvíró: Dézsy Zoltán
zeneszerző: Zakar István
operatőr: Havasi József
producer: Dézsy Zoltán
vágó: Zimay András

 

LETÖLTÉS ITT

vagy

ONLINE MEGTEKINTÉS ITT

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS